Épület8.jpg

A SIXI 2000 Kft. tulajdonosi köre (családi vállalkozásként) 1991 óta van jelen az édesség nagykereskedés piacán. Több évtizednyi tapasztalattal, 1500 m2 alapterületen, több ezer termékkel várjuk egyéni, kis- és nagykereskedelmi vásárlóinkat közel az M0-s autópályához, közvetlenül a Megyeri híd lábánál, a Login Business Park területén. A raktárbázis minden paraméterében megfelel az Európai Unió szigorú követelményrendszerének. Klimatizált, ideális (ingyenes) parkolási és rakodási lehetőségekkel, 10m-es rakodási magassággal, 4 db kamionos dokkolóval és akadálymentes bejárattal.
Fő profilunk és szenvedélyünk az édesség nagykereskedelem, mely területen belül az egyik legszélesebb választékot kínáljuk vásárlóinknak. Büszkék vagyunk alapválasztékunkra, de – már ha ez lehetséges – még büszkébbek vagyunk idényáruink és import desszertjeink, csokoládéink sokféleségére. Nálunk újra felfedezheti gyermekkora kedvenc édességeit vagy megtalálhatja a legújabb külföldi újdonságokat, de akár a diabetikus vagy egészséges csokoládék között is kedvére válogathat. És persze nem hiányozhatnak a polcokról a különféle üdítők, kávék, kakaók sem. Az állandóan változó igényekhez igazodva bővítettük termékeink körét, így mára már nagy választékban megtalálhatóak polcainkon az élelmiszerek és a háztartási és vegyiáru termékek is.
Ajándék ötleteink magánszemélyek, de akár céges vásárlóink igényeit is kiszolgálják. Mindegy, hogy ünnepnapra vagy esetleg egy ügyfél találkozóra szeretne különleges ajándékkal megjelenni. De, ha egy ízlésesen összeállított ajándékkosarat képzelt el, nálunk azt is megvalósíthatja.
Cégünk területi képviselőkkel együtt szolgálja ki a meglévő vásárlóinkat (Budapesten és környékén, Kecskeméten és környékén, valamint Csongrádon és környékén). Folyamatosan kutatjuk azokat a jövendőbeli partnereinket, akik most ismerik meg széles termékkínálatunkat és tartósan alacsony árainkat. Webshopunk bárki számára elérhető, ahol megtalálható a teljes termék kínálatunk és igénybe vehető házhozszállítás szolgáltatásunk is.
Mindig nagy érdeklődéssel és örömmel fogadjuk az új termékek hazai forgalmazására vonatkozó ajánlatokat. Ha Ön hazai gyártó cég, hívjon minket bizalommal! Kollégáink, elérhetőségeink bármelyikén, állnak szíves rendelkezésére.