Japán teriyaki mártás szezámmaggal.
Elkészítési információ: pirítsunk meg kb. 300 g húst, tenger gyümölcsét vagy zöldséget, majd adjuk hozzá a mártást. 3-4 percig főzzük állandó keverés mellett. Rizzsel vagy tésztával tálaljuk.
Tárolási információ: száraz helyen, fagytól és hőtől védve tárolandó!
összetevők:
ivóvíz, cukor, rizsecet, szójabab, módosított keményítő, étkezési só, gyömbér, búza, fokhagyma, színezék (karamell-ammóniás), szilva, szezámmag (0,5%), szezámmag olaj, stabilizátor (guarmagliszt).
A termék nyomokban dióféléket és földimogyorót tartalmazhat!
Átlagos tápérték 100 g termékben:
Energia: 426 kJ (100 kcal)
Zsír: 0,4 g ebből telített: 0,3 g
Szénhidrát: 23 g ebből cukrok: 18 g
Fehérje: 1,1 g
Só: 2,8 g