Haas Natural Pudingpor 40G Kókuszízű

PDFNyomtatásE-mail
krt=30 db, rak=7500 db, Sor=750 db
Fogyasztói ár135,00 Ft / db
Leírás

Termékleírás

Jellemzők

6x Superbrands, Gluténmentes, Színezék nélkül, Természetes aroma, Limitált kiadás

Kókuszízű pudingpor. Főzéssel készítendő

Összetevők

Kukoricakeményítő, Természetes aroma

Nyomokban tejösszetevőket és szulfitokat is tartalmazhat.

Tápértékre vonatkozó információk

  100 g portermék átlagosan tartalmaz
Energia 1471 kJ/346 kcal
Zsír 0 g
- amelyből telített zsírsavak 0 g
Szénhidrát 86 g
- amelyből cukrok <0,5 g
Fehérje 0,5 g
<0,01 g

Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400kJ/2000kcal)

Elkészítés és tárolás

Receptek

Felhasználási javaslat:
A tasak tartalmát 5 dkg cukorral (kb. 3 evőkanál), és fél liter 1,5% zsírtartalmú tejből kb. 8 evőkanálnyival csomómentesre keverjük.
A maradék tejet is hozzáadva, folyamatos kevergetés mellett az egészet felforraljuk.
A pudingot hideg vízzel kiöblített formákba töltjük, s hideg helyre tesszük. Miután kihűlt, a puding a formából kifordítható.

A tasak tartalma 4 adag elkészítéséhez elegendő.

Receptajánlat
Kókuszlabda
Hozzávalók 24 darabhoz: 
A piskótához: 3 tojásfehérje és sárgája különválasztva, ½ tasak Haas Natural kókuszízű pudingpor, 1 teáskanál kókuszreszelék, 2 evőkanál liszt, 3 evőkanál cukor; a krémhez: ½ csomag Haas Natural kókuszízű pudingpor, 1 evőkanál cukor, 2,5 dl tej, 15 g szobahőmérsékletű vaj vagy margarin, 1 teáskanál kókuszreszelék, néhány szem törökmogyoró; díszítéshez: kókuszreszelék, kukoricapehely, kekszmorzsa.
Elkészítés:
A piskótához kemény habbá verjük a tojásfehérjét. A cukorral habosra keverjük a tojássárgáját, majd hozzáadagoljuk a pudingport, a kókuszreszeléket és a lisztet, végül a felvert fehérjével összeforgatjuk. Kiolajozott, lisztezett tepsiben kb. 30 perc alatt 180 fokon megsütjük. 
Közben a krémhez kevés tejjel és 1 evőkanál cukorral simára keverjük a pudingport, hozzáadjuk a többi tejet és lassú tűzön sűrűre főzzük. Ha kihűlt, kihabosítjuk a margarinnal/vajjal és a maradék kókuszreszelékkel. A krémet összegyúrjuk a kihűlt, feldarabolt piskótával és vizes kézzel diónyi golyókat formálunk. Közepükbe 1-1 szem mogyorót teszünk és ízlés szerint kukoricapehelybe, kekszmorzsába, kókuszreszelékbe forgatjuk. Hűtve a legfinomabb!

Tárolás

Száraz, hűvös helyen tárolandó.

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.