Cukor; Növényi zsírok (kókusz és pálmamag); Kakaóvaj; Kakaómassza; Teljes tejpor; Sovány tejpor; Laktóz; Vízmentes tejzsír; Emulgeálószer (szójalecitin); Árpamaláta-kivonat; Aromák; A tejcsokoládéban kakaó szárazanyag legalább 32%.
Adagra | 100g / 100ml | Ref.ért(%) | |
Energia (kJ / kcal) | 2584/622 | ||
Zsír (g) | 47.0000 | ||
Telített zsírsavak (g) | 35.0000 | ||
Szénhidrát (g) | 43.0000 | ||
Cukrok (g) | 42.0000 | ||
Fehérje (g) | 5.0000 | ||
Só (g) | 0.2300 |
Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400kJ/2000kcal)
Tárolás száraz, hűvös helyen, 14-16 Celsius.
Tej és abból készült termékek beleértve a laktózt, Glutént tartalmazó gabonafélék (búza,rozs,árpa,zab,tönkbúza,kamut) és belőlük készült termékek, Árpa, Szójabab és belőle készült termékek
Diófélék (mandula,mogyoró,dió,kesudió,brazil dió,pisztácia,makadám,queenslandi dió) belőle készült t, Földimogyoró és belőle készült termékek, Mandula, Mogyoró
Olaszország