Kotányi 40G Sült Oldalas Fűszerkev.

PDFNyomtatásE-mail
krt=25 db, rak=7250 db, Sor=725 db
Fogyasztói ár289,00 Ft / db
nincsraktaron.gif
Leírás

Összetevők

Jódozott étkezési só (étkezési só, kálium-jodid), Cukor, Fokhagyma, Gyömbér, (8%) mézpor (glükózszirup, méz szárazanyag, fruktóz), Paprika, Cayenne bors, Vöröshagyma, Borsórost, Repceolaj, Narancspor (narancs szárazanyag, maltodextrin), Természetes aroma

A termék gluténtartalmú gabonaféléket, tojást, tejet (laktóz), zellert, szóját, mustárt és szezámmagot is felhasználó gyártóüzemben készült.

Tápértékre vonatkozó információk

Tápanyagok
  100 g-ban
Energia 957 kJ / 227 kcal
Zsír 2,4 g
ebből telített zsírsavak 0,4 g
Szénhidrát 41 g
ebből cukor 25 g
Fehérje 5,7 g
35,7 g

Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400kJ/2000kcal)

Elkészítés és tárolás

Receptek

Sült oldalas fokhagymaszósszal 2 fő részére:
2 csík oldalas, 2 EK Kotányi Sült oldalas fűszerkeverék, 3 EK víz, 1 EK méz, 1 EK olaj, hagymakarikák tálaláshoz.
A fokhagymaszószhoz:
3 EK tejföl, 1 gerezd fokhagyma, só, bors, pár csepp balzsamecet

Elkészítés:
Készítsünk páclevet a Kotányi Sült oldalas fűszerkeverékből, vízből, mézből, olajból és ebben hagyjuk állni a húsokat hűtőben egy éjszakán át. Másnap sütőben vagy grillen süssük ropogósra. A tejfölt, a felaprított fokhagymát összekeverjük, sózzuk, borsozzuk, és ízlés szerint pár csepp balzsamecettel ízesítjük. A sült oldalast a fokhagymaszósszal és friss hagymakarikákkal tálaljuk.

Tipp:
Ropogós sült burgonyával kitűnő.

További receptek a www.kotanyi.com oldalon

Elkészítés és felhasználás

Akkor lesz a legfinomabb a sült oldalasa, ha a következő páccal készíti el: 2 EK Kotányi Sült oldalas fűszerkeveréket, 3 EK vizet, 1 EK mézet és 3 EK olajat összekeverünk. Az oldalasokat ebben a pácban egy éjszakán át hűtőben állni hagyjuk.

Felhasználási javaslat:
Kitűnő oldalashoz, lapockához, barbecue húsokhoz.

Tárolás

Száraz helyen tartandó.

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.