A Stiratini Grissini szezámmagos kenyérrúd egy ropogós, hagyományos olasz péksütemény, amely kiváló snack önmagában, mártogatósokkal vagy előételekhez tálalva. A tetején pirított szezámmagokkal meghintett rudak enyhén sós ízvilágúak, könnyűek és roppanósak – ideális kísérői egy finom italnak vagy sajttálnak.
Búzaliszt, növényi olaj (napraforgó), élesztő, szezámmag (6%), árpamaláta, só, glükóz, enzimek.
| Energia | 1750 kJ / 415 kcal |
|---|---|
| Zsír | 10 g |
| – amelyből telített zsírsavak | 1,2 g |
| Szénhidrát | 70 g |
| – amelyből cukrok | 2,5 g |
| Fehérje | 11 g |
| Só | 1,8 g |
Glutént, szezámmagot tartalmaz. Nyomokban szóját és dióféléket tartalmazhat.
Száraz, hűvös helyen tartandó. Felbontás után jól visszazárva tárolandó, hogy megőrizze ropogósságát.
250 g