Hazai feldolgozású termék
Próbálja ki a Marika kakaós ét tortabevonót is!
Cukor, Hidrogénezett növényi zsír, Zsírszegény kakaópor (10%), Tejsavópor, Sovány tejpor (4%), Emulgeálószer: szójalecitin, Vanília aroma
100 g termékben: | |
---|---|
Energiatartalom: | 2355 kJ / 564 kcal |
Fehérje: | 4,2 g |
Szénhidrát: | 59,1 g |
Zsír: | 33,6 g |
Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400kJ/2000kcal)
Felhasználási javaslat:
A Marika tortabevonó kiválóan alkalmas torták, sütemények bevonására, díszítésére, öntetek készítésére. Felhasználás előtt 10 dkg (1 tábla) Marika tortabevonót óvatosan, meleg víz fölött megpuhítunk. 2 dkg vajat felolvasztunk és kissé sülni hagyjuk, hogy víz ne maradjon benne. A megpuhult tortabevonót a kisütött vajjal simára keverjük, majd vigyázva a tortára öntjük úgy, hogy egyenletesen befedje. Csak az oldalán simítjuk el késsel. A vajat jó minőségű étolajjal helyettesíthetjük. A bevonat dermedéséig hűvös helyre tesszük. Megkönnyíti a szeletelést, ha a kés meleg. Jó étvágyat kívánunk!
Minőségét megőrzi száraz, hűvös helyen tárolva: lásd a csomagoláson jelzett időpontig (nap, hónap, év)!